Gratis verzending vanaf 75 euro
Filosofie
Het prikkelen van lichaam en geest

Acht maal aromatherapie

De naam Les Huit kozen we niet toevallig. Het cijfer acht resoneert met innerlijke kracht en symboliseert oneindigheid. Die symboliek en de oneindige liefde en energie brengen we samen in elk flesje: 8 geuren – 8 krachten.

Geniet van de 8 heerlijke geuren en belevingen van Les Huit via diverse toepassingen:

♡ Met onze room- en auraspray geef je jouw ruimte extra dimensie.
♡ Onze roll-ons zijn verdund in sesamolie, zodat je ze direct op de huid kan gebruiken. Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen.
♡ Onze pure synergieën kunnen verdund worden als massageolie, bodycrème of badolie. Of je kan ze samen met onze diffuser gebruiken om jouw ruimte te vullen met liefdevolle energie.

Helende werking

Veel kracht (en een steentje) in één flesje

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen. Ze dragen bij aan de helende werking van de synergie. In ieder flesje zit een bergkristalletje om de energetische trilling van het product hoog te houden.

Alle producten worden lokaal en met zorg en liefde ontwikkeld.

Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Over onze producten

Holistic therapeuticals

Les Huit gaat veel verder dan enkel het lekker ruiken.

Onze neus staat in directe verbinding met onze hersenen: via de reukzenuw kunnen we herinneringen en emoties die opgeslagen liggen in het limbisch systeem gaan beïnvloeden. De ideale manier om je lichaam en geest te prikkelen is dus via natuurlijke geuren.

Hoe je je voelt, hoe je lichaam functioneert, wat je doet en laat, elke dag: alles gaat samen. Voel, geniet en ervaar wat Les Huit voor jou kan betekenen ♡.

Kelly Himbrecht

De drijvende kracht achter Les Huit

Mijn missie is om je terug te laten connecteren met jezelf en met de natuur. Je kan erop vertrouwen dat de kracht van de natuur en jouw innerlijke wijsheid je altijd brengen wat je nodig hebt.

De passie voor natuurlijke geuren, kristallen, het energetische, schoonheid en harmonie ligt aan de basis van Les Huit. Door de kracht van samenwerken met verschillende mensen zag Les Huit het levenslicht. Dankbaar om mooie energieën de wereld in te sturen en te delen, hoop ik ook jouw leven te verrijken.

Filosofie