Gratis verzending vanaf 75 euro
To Love

To Love

brengt zachtheid, mededogen, vreugde en zelfliefde

Essentiële Olie

De essentiële oliën van Les Huit hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Ze stimuleren, verkwikken of kalmeren. TO LOVE creëert een kracht van zachtheid en kwetsbaarheid en brengt liefde en verbinding met jezelf en de mensen in je omgeving. 

“I am safe and confident.”

De geur van TO LOVE is samengesteld uit roos, geraniumroos en scharlei: zoet en bloemig, harmoniserend en ontspannend. 

Rozenkwarts, kunziet en roze aurakwarts dragen bij aan de helende werking van de synergie. Wist je dat in ieder flesje een bergkristalletje zit om de energetische trilling van het product hoog te houden? 

Meng TO LOVE essential oil met TO BLEND voor een liefdevolle massage-olie of geef ‘A box of Love’ cadeau aan iemand die je liefhebt. Voel, geniet en ervaar wat Les Huit voor jou en je omgeving kan betekenen. 

To Love

Gelijkaardige artikels

To Love

De verschillende toepassingen van Les Huit

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om blokkades op te heffen, innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

Lees meer
To Love

To Be

TO BE is één van de acht geuren uit onze luxueuze lijn van 100% plantaardige producten. Deze geur zorgt voor meer ‘aarding’ en versterkt het gevoel van ‘rust en evenwicht’. 

Lees meer
To Love

De kracht van kristallen

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen.

Lees meer